Dierenwinkel Fem & Dier is een uitgebreide dierenspeciaalzaak in Dinxperlo. Wij zijn gespecialiseerd op meerdere gebieden wat betreft dierenvoeders en dierenverzorging. Ons assortiment bestaat uit voeders voor honden, katten, gevogelte, knaagdieren, vissen, hengelsport en het buiten "leven" tot alle benodigdheden hiervoor. Mijn visie is om het dier gezond te houden en problemen op te lossen bij de bron.


FEMKE:
Mijn naam is, Femke Siebelink-Jansen. Mijn interesse is altijd in dieren en natuur geweest. Zodoende koos ik al mijn opleidingen in de sector van agrarische-huisdieren-plantenteelt.  Na mijn MBO-diploma zelfstandige dierenonderneming heb ik 4,5 jaar gewerkt in een dierenspeciaalzaak. In 2006 ben ik mijn eigen honden-kattentrimsalon begonnen. Als trimster heb ik veel ervaring in huid- en vachtproblemen en gedrag bij honden en katten. Daar komt veel meer bij kijken dan alleen de huid en vacht van dieren maar ook de achterliggende problemen. Door de jaren heen heb ik veel "baasjes" mogen adviseren. Wat ik leuk vind aan een dierenwinkel is dat ik mijn kennis mag delen met de klanten. In middels heb ik retailmanagement & persoonlijk leiderschap gevolgd bij de HAN. Sinds december 2023 ben ik Pet Health Coach. Ik heb deze opleiding gevolgd bij Edupet. Zo breid ik mijn kennis uit om jullie zo goed mogelijk te helpen!
Wees welkom bij dierenwinkel Fem & Dier!


TEAM:
Ons team bestaat uit Wilma, Elene en Merel en ik zelf. Wilma heeft al meer dan 38 jaar ervaring in het werken in een dierenwinkel. Elene is paraveterinair, hondentrimster en is naast deze baan ook werkzaam in een dierenpension. Merel is aan het studeren voor paraveterinair. Wij volgen diverse opleidingen/cursussen/Webinars om onze kennis uit te breiden en up to date te blijven.

Wilma Ruesink
Elene Talen-Richter
Merel van Rhijn


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram