VERHUUR

Hondenbench Huren!


Soms komt het voor dat je tijdelijk een bench nodig hebt voor je  huisdier. Denk bijvoorbeeld aan een reis, medische rust, opvoeding, zindelijk maken, etc. Wij verhuren goede kwaliteit benches voor honden, katten of andere dieren. De Benches zijn inklapbaar zodat ze eenvoudig te vervoeren of op te bergen zijn. Wanneer de hondenbench ingeklapt is, bevindt zich aan de bovenkant een handvat waarmee deze eenvoudig te tillen is. Tevens zijn ze voorzien van 2 deuren, 1 aan de voorkant en 1 aan de zijkant. Dit is extra handig, want zo is de bench altijd goed te plaatsen. Het is mogelijk om een kleedje, hondenkussen of -mat in de bench te leggen, zodat jouw huisdier comfortabel kan liggen. De bodem van de bench is eenvoudig schoon te maken.


Een hondenbench huren heeft meerdere voordelen, maar de belangrijkste is wel dat je niet hoeft te investeren in een voorwerp wat u slechts een korte periode nodig heeft. Zelfs wanneer je de bench een aantal keer moet huren, ben je nog voordeliger uit dan er zelf een aan te schaffen.
Wij hebben de volgende formaten hondenbenches in de verhuur:

60x43x53 cm
78x55x61 cm
91x55x65 cm
107x69x79 cm


Een hondenbench huren is eenvoudig: Het is mogelijk om direct naar onze winkel te komen om een bench op te halen. Echter, wanneer je er zeker van wilt zijn dat je niet misgrijpt, neem dan telefonisch of via het contactformulier met ons op om de bench te reserveren. Op de afgesproken datum haal je de bench op in onze winkel in Dinxperlo.  Je betaalt de borg, ter hoogte van de nieuwprijs van de bench en je bent klaar! Wanneer je de bench schoongemaakt weer terugbrengt, ontvang je de borg weer terug, minus de kosten à €7,00 per week (Ongeacht het formaat).

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram