BUITEN "LEVEN"

Wil je ook een tuin waar vogels als mezen, roodborstjes, vinken, spechten en merels graag komen om te eten, te broeden en te badderen? Voldoende groen in je tuin door bomen, struiken en/of planten is daarbij de eerste stap. Bied daarnaast voer aan om de vogels energie te geven tijdens de koude winter, tijdens het broedseizoen of iets extra’s tijdens een warme, droge zomer. Dit kan op de grond, in een voederhuisje of aan een slinger. Elke vogelsoort heeft zijn eigen manier van voedsel verzamelen!

En kleed je tuin gezellig aan met pindaslingers, vogelhuisjes, voederplateaus of houders voor potten pindakaas speciaal voor vogels. Geef je vogels nooit gewone pinda’s en pindakaas, daarin zit zout. Dit is niet geschikt voor vogels!


 

 

Vier-seizoenvoer, mezenbollen en vogeltaarten

Het is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend dat vogels voldoende voer in de natuur vinden. Wij bieden van onze leverancier Versele Laga een breed assortiment vogelvoer aan. Denk aan vier-seizoenenvoer, mezenbollen, pindaslingers of speciaal wintervoer voor specifieke vogelsoorten.

Ook verkopen we gezonde, verantwoorde vogeltaarten. Deze zijn gemaakt van het kwalitatieve voer, trosgierst en pinda’s van Versele Lage. Je vindt verschillende schalen in onze winkel. Ook leuk om cadeau te geven!

Help de vogels de winter door! 


Kennis en "eerlijk" advies!

 Hier vind je alles voor je huisdier.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram