ONS BEDRIJF

Dierenwinkel Fem & Dier is een uitgebreide dierenspeciaalzaak in Dinxperlo. Wij zijn gespecialiseerd op meerdere gebieden wat betreft dierenvoeders en dierenverzorging. Ons assortiment bestaat uit voeders voor honden, katten, gevogelte, knaagdieren, vissen, hengelsport en het buiten "leven" tot alle benodigdheden hiervoor.TEAM

FEMKE:

Mijn naam is, Femke Siebelink-Jansen. Mijn interesse is altijd in dieren en natuur geweest. Zodoende koos ik al mijn opleidingen in de sector van agrarische-huisdieren-plantenteelt.  Na mijn MBO-diploma zelfstandige dierenonderneming heb ik 4,5 jaar gewerkt in een dierenspeciaalzaak. In 2006 ben ik mijn eigen honden-kattentrimsalon begonnen. Als trimster heb ik veel ervaring in huid- en vachtproblemen en gedrag bij honden en katten. Daar komt veel meer bij kijken dan alleen de huid en vacht van dieren maar ook de achterliggende problemen. Door de jaren heen heb ik veel "baasjes" mogen adviseren. Wat ik leuk vind aan een dierenwinkel is dat ik mijn kennis mag delen met de klanten. 

Wees welkom bij dierenwinkel Fem & Dier!


WILMA:

Wilma was de eigenaresse van deze dierenwinkel en dus voor velen een zeer bekend en vertrouwd gezicht. Zij heeft al 35 jaar ervaring in de dierenbranche. Zij zal een paar dagdelen in de winkel werken. Hier ben ik super blij mee!!


Waardevol voor jouw huisdier!

Hier vind je alles voor je huisdier.


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram